U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Oude Dorpsweg 44 , 8490 Varsenare

Omschrijving

Half-open woning op 978m² in centrum Varsenare

Gelegen in het centrum van Varsenare, op wandelafstand van alle voorzieningen, treffen we deze bijzondere eigendom met garage aan. De half-open, karaktervolle woning is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van 978m² en wordt momenteel ingedeeld op het gelijkvloers in de inkomhal, gezellige leefruimte met authentieke elementen, de keuken, het apart toilet en tot slot de badkamer. De droge kelder (9,52m²) en de voutekamer (7,40m²) zijn bereikbaar vanuit de leefruimte. De 1ste verdieping biedt plaats aan de nachthal, de master bedroom en 2 extra kamers. De zolderverdieping (31,80m²) is bereikbaar via de vaste trap. Verder beschikt de woning over een gezellige achtertuin met een atelier van 75m² en aangrenzend een extra stuk tuin van 310m². Dit pand biedt u de mogelijkheid om zowel een prachtige renovatie te realiseren, alsook het bouwen van 2 woningen. Deze woning wordt verkocht onder het principe "Kijk en bied, aarzel niet!" met uniek bezoekmoment op zaterdag 13/03. Met ‘kijk & bied, aarzel niet!’ organiseren wij biedingen onder gesloten omslag.
Tijdens een bezoekmoment krijgt elke kandidaat-koper de unieke kans om een vast bod onder gesloten omslag uit te brengen.
Nadien, ontvangt de verkoper van ons -op een vastgelegde datum- alle biedingen en wordt de koper bekend gemaakt. Voor alle info en een bezoek tijdens het bezoekmoment kunt u terecht bij ons kantoor! STARTPRIJS van deze woning is € 330.000.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper