U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Laatste nieuws

Wat gebeurt er allemaal binnen onze kantoor, in de omgeving en in het algemeen? Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt.

VACATURE: Enthousiaste vastgoedmakelaar

maandag 21 februari 2022

Wij zijn op zoek naar een gedreven, sociale collega om ons team fulltime te komen vervolledigen. Je komt terecht in een jong & dynamisch bedrijf.
 

Wij zoeken een erkend BIV-inkoper ( M - V -X )

dinsdag 16 februari 2021

Immo Dereeper is een vastgoedmakelaar met vestigingen in Jabbeke en Gistel, geleid door zaakvoerster Joline Dereeper. Sinds 8 jaar zijn wij actief in de vastgoedmarkt met een team van erkende vastgoedexperten. Immo Dereeper is sterk verbonden met de regio en kent de regio door en door. We bedienen een brede waaier (ver)kopers en (ver)huurders. Immo Dereeper staat voor een dynamische, kwalitatieve, persoonlijke én vooral menselijke aanpak.
 

We want you!

maandag 15 februari 2021

Ben jij een inkoper met eigen BIV. nummer én alles wat de video hiernaast vermeld? Stuur dan je cv naar info@immodereeper.be en wie weet tot binnenkort.

Stuur je CV door

Plaatsbezoeken terug toegelaten vanaf 13 februari 2021

vrijdag 12 februari 2021

Dit protocol bevat de regels waarbinnen een plaatsbezoek aan een pand kan plaatsvinden, gebaseerd op de toepasselijke wetgeving, de generieke gids om de verspreiding van Covid-19 op het werk tegen te gaan (beschikbaar op de website van de FOD Waso) en de sectorgids voor de vastgoedsector die raadpleegbaar is op de website van de FOD Economie.  

Tariefverlaging registratierechten definitief van kracht

vrijdag 17 januari 2020

De afschaffing van de woonbonus en de compensatie daarvan via verlaagde registratierechten domineerde in het najaar van 2019 het nieuws én de Vlaamse vastgoedmarkt. Nu nieuwjaar achter de rug ligt, is het nieuwe stelsel (6% bij de aankoop van de enige gezinswoning, 5% bij energetische renovatie) definitief van kracht. Het Vlaams Parlement keurde het programmadecreet goed op 20 december. De tekst verscheen op 30 december in het Belgisch Staatsblad. Sinds 1 januari gelden de nieuwe tarieven onverkort; de overgangsregeling in het kader van de woonbonus is uitgewerkt. Die overgangsregeling liet toe dat kopers van een eind 2019 ondertekende compromis, die de akte niet voor de jaarwissel verleden kregen, reeds de tarieven konden inroepen

Mededeling woonbonus Vlaamse regering

vrijdag 11 oktober 2019

Er is nu eindelijk duidelijkheid voor de consument en niemand valt uit de boot met deze regeling. Je geniet ofwel nog de woonbonus, ofwel het verlaagde verkooprecht, afhankelijk van de datum waarop de aktes worden verleden. 

Afknappers in huis

dinsdag 9 mei 2017

"Wil jij net zoals ik eens weten waar partners op afknappen in huis?" glundert Joline. Inderdaad dit wordt een heel interessante nieuwsbrief. :-)

Een volwassen interieur

donderdag 6 april 2017

Immo Dereeper, niet zomaar “vastgoed” in West-Vlaanderen. 
Wij bezorgen jullie met veel passie ons aanbod aan nieuwe panden, bouwgronden en opbrengsteigendommen, maar daarnaast zetten wij in op een stevige inspiratieboost! 
 

Nieuwe premies voor energiezuinig renoveren

donderdag 9 februari 2017

De Vlaamse overheid voerde voor het eerst in enkele jaren enkele gevoelige wijzigingen in het premiebeleid door. Ook de premies voor energiezuinige renovaties van de netbeheerders wijzigden. Nieuw is de totaalrenovatiebonus.

Bron: Habitos.be

Sluit menu Immo Dereeper