Laatste nieuws

Wat gebeurt er allemaal binnen onze kantoor, in de omgeving en in het algemeen? Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt.

Mededeling woonbonus Vlaamse regering

vrijdag 11 oktober 2019

Er is nu eindelijk duidelijkheid voor de consument en niemand valt uit de boot met deze regeling. Je geniet ofwel nog de woonbonus, ofwel het verlaagde verkooprecht, afhankelijk van de datum waarop de aktes worden verleden. 

Afknappers in huis

dinsdag 9 mei 2017

"Wil jij net zoals ik eens weten waar partners op afknappen in huis?" glundert Joline. Inderdaad dit wordt een heel interessante nieuwsbrief. :-)

Een volwassen interieur

donderdag 6 april 2017

Immo Dereeper, niet zomaar “vastgoed” in West-Vlaanderen. 
Wij bezorgen jullie met veel passie ons aanbod aan nieuwe panden, bouwgronden en opbrengsteigendommen, maar daarnaast zetten wij in op een stevige inspiratieboost! 
 

Nieuwe premies voor energiezuinig renoveren

donderdag 9 februari 2017

De Vlaamse overheid voerde voor het eerst in enkele jaren enkele gevoelige wijzigingen in het premiebeleid door. Ook de premies voor energiezuinige renovaties van de netbeheerders wijzigden. Nieuw is de totaalrenovatiebonus.

Bron: Habitos.be

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Dereeper