U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Hillestraat 6 , 8020 Oostkamp

Omschrijving

Karaktervolle woning met garage en tuin in centrum Ruddervoorde

Deze charmante, halfopen woning bevindt zich in een uiterst rustige straat, op wandelafstand van alle voorzieningen in het centrum van Ruddervoorde. De woning werd gebouwd op een perceel van 340m² en beschikt reeds over een vernieuwd dakgebinte en geïsoleerde dakconstructie, dubbele beglazing met PVC schrijnwerk en centrale verwarming op aardgas.
Achter deze gezellige gevel vind je een ruime inkomhal met vestiairehoek, een polyvalente ruimte, de ruime leefruimte met sfeervolle schouw en houtkachel, de open keuken, een grote bergplaats met extra douche en tot slot de prachtig gerenoveerde badkamer met vrijstaand bad en inloopdouche. De 1e verdieping bereiken we via de authentieke trap vertrekkend uit de inkomhal waar je een ruime nachthal treft, de master slaapkamer met dressingruimte en 2 extra slaapkamers. De bergzolder (+/-30m² netto) is bereikbaar via het zolderluik in de nachthal.
Verder geniet de woning van een ruime garage (+/- 20,50m²) en een zéér gezellige tuin met pic-nic hoekje, tuinhuis en extra berging voor houtopslag.

+ Conforme elektriciteit
+ Centrale verwarming op aardgas (Nieuwe condenserende gaswandketel VAILLANT)
+ Nieuwe dakconstructie
+ Dubbele beglazing PVC
+ Supergezellige tuin
+ Nabij autosnelweg en centrum Brugge, openbaar vervoer in de directe nabijheid
+ In de straat: speelpleintje, crèche, verhuur parkeerplaatsen
+ Centrum Ruddervoorde: Scholen, sportcentra, horeca, supermarkten/biomarkten, gezondheidszorg (kiné/huisarts/..), cultureel centrum,...

Bent u op zoek naar een rustig gelegen, karaktervolle woonst met alle voorzieningen bij de hand? Neem vandaag nog contact op en plan uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper