U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Blauwkasteelstraat 19 , 8400 Oostende

Omschrijving

Unieke woonst met polyvalente handelsruimte op strategische ligging

KIJKDAG ZATERDAG 26 NOVEMBER VAN 10H00 TOT 12H00. Gelegen op de hoek van de Blauwkasteelstraat en de Torhoutse Steenweg geniet deze mooie eigendom een bijzonder commerciële ligging. De eigendom wordt samengesteld uit een handelspand op het gelijkvloers met een totale bruikbare oppervlakte van +/- 75m² en een karaktervolle woonst van liefst 114m² op verdieping 1 en 2.

Het gelijkvloers werd voorheen uitgebaat als succesvol schoonheidssalon en bestaat uit 2 grote polyvalente ruimtes, een 3e afgeschermde ruimte die perfect dienst kan doen als behandelkamer/kantoor, een berging en het sanitair. Eens we de trap nemen komen we op de tussenverdieping die plaats biedt aan een ruime badkamer met inloopdouche, alsook een wasplaats/berging en apart toilet. De 1e verdieping wordt ingedeeld in een centrale hal met originele trap, een zeer lichtrijke leefruimte met authentieke elementen en de ruime open keuken. Tot slot biedt de 2e verdieping plaats aan 2 grote slaapkamers van respectievelijk 15m²/23m² en is er via de nachthal toegang tot een gezellig dakterras van 25m².

+ Uitstekende zichtbaarheid
+ Instapklaar
+ Dubbele beglazing (Geluidsdicht)


Dit aanbod wordt verkocht met een 'Vanaf-prijs'. Elk aanbod hoger dan of gelijk aan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper