U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Moerdijkstraat 48 , 8480 Ichtegem

Omschrijving

Vrijstaande woning met prachtige tuin en polyvalent bijgebouw

Deze unieke eigendom is gelegen in het rustige Ichtegem, nabij de grote verbindingswegen en geniet van een totale grondoppervlakte van liefst 1.519m². De karaktervolle woonst werd gebouwd in 1916 en is op heden ingedeeld als volgt:
De grote ontvangstruimte, een sfeervolle leefruimte met zithoek, de afzonderlijke leefkeuken, de veranda met zicht op de tuin, een grote bergruimte (voorheen inkomhal), de wasplaats, een apart toilet, de badkamer met douche en tot slot de kelder. Via de vaste trap vertrekkend uit de leefruimte bereiken we de voutekamer die ingericht is als hobbykamer, alsook de 1e verdieping met uniek open plan bestaand uit slaaphoek, dressinghoek en ontspanningsruimte. Tot slot beschikt de 1e verdieping nog over een onafgewerkte kamer op het verdiep alsook over een zolderruimte in de nok.

Tot slot treffen we buiten een loods van +/- 60m² met grote inrit, enkele koterijen dienend voor opslag en de prachtig aangelegde achtertuin met zicht op achterliggende weilanden en tal van gezellige zithoekjes.

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning waar u uw stempel kunt op drukken en waar u het hele jaar door heerlijk buiten kunt genieten? Neem dan snel contact op met onze kantoren en plan uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper