U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Gistelsteenweg 136 , 8490 Varsenare

Omschrijving

Projectgrond op gunstige locatie nabij Brugge

Langs de Gistelsteenweg te Varsenare, op enkele minuten verwijderd van Brugge en alle invalswegen, situeert zich deze eigendom. Het pand wordt momenteel uitgebaat als restaurant, waarbij op de 1e verdieping gewoond wordt. De eigendom wordt ingedeeld als volgt:

Gelijkvloers: Restaurant 281,30m² bestaand uit Inkomhal/sas, de ontvangstruimte met bar, trappenhal met extra berging, een prachtige eetzaal vooraan, een praktische tussenruimte, de grote veranda met zicht op terras en tuin, de volledig uitgeruste keuken, de technische ruimte en tot slot het sanitair. De keuken grenst aan de achtergelegen constructies waarbij de garage ingericht werd met een grote koelcel en de bijkomende bergingen gebruikt worden als koele stockageruimte voor alle dranken en terrasmateriaal. De karaktervolle, zonnige achtertuin wordt deels gebruikt als terras bij het restaurant, maar biedt extra mogelijkheden professioneel en privé.

1e Verdieping: Appartement 110,47m² met private buitenruimte bestaand uit de trappenhal, een open ontvangstruimte die ingericht werd als bureel, de sfeervolle leefruimte met grote schuiframen naar het groot terras (24m²), de grote slaapkamer (14,24m²) met open dressingruimte (13,09m²) en privaat terras (11,84m²), een prachtig afgewerkte badkamer met dubbel lavabomeubel-groot ligbad-douche-hangtoilet en tot slot een polyvalente, in te richten ruimte waar een keuken kan geplaatst worden.

Tot slot werd het pand recent (2023) uitgerust met 23 zonnepanelen, waardoor het E-peil gunstiger is dan aangeduid.

Benieuwd om alle mogelijkheden van deze locatie te ontdekken? Neem contact op met onze kantoren en plan uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper