U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Tuinstraat 4 A , 8480 Ichtegem

Omschrijving

Uiterst rustig gelegen villa met kantoorruimte

Gelegen in een rustige, doodlopende straat te Bekegem, omgeven door groen, treffen we deze unieke woning aan op een perceel van 1.545m². De woning werd zeer kloek gebouwd in 1979 en biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst +/- 250m².

De huidige indeling bestaat uit een ruime (open) inkomhal, een apart toilet, de sfeervolle en lichtrijke leefruimte met houthaard en de half-open RUIME keuken met koele berging. Verder biedt het gelijkvloers nog een privé-kantoor, een polyvalente kantoorruimte/praktijkruimte (+/-31m²), een dubbele garage, de wasplaats en de douchekamer. De 1ste verdieping is bereikbaar via de karaktervolle houten trap vertrekkend uit de inkomhal en biedt plaats aan de nachthal, een 2e apart toilet, 4 slaapkamers en de badkamer. Tot slot biedt de 1ste verdieping een grote polyvalente hobbyruime/extra slaapkamer (+/- 35m²) die toegankelijk is via de verdieping of via de garage.

Deze unieke eigendom beschikt rond-om-rond over een prachtig, verzorgde tuin waarin het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Of het nu op het aangelegd (zuidgericht) terras is, of u in één van de schaduwplekjes in de uithoeken van de tuin, hier komt u helemaal tot rust.

Bent u op zoek naar een ruime villa met mogelijkheden waar u heerlijk rustig woont en elke dag kan genieten van de groene omgeving? Aarzel dan niet en bel ons voor uw bezoek aan deze toffe woonst!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper