U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Stationsstraat 46 , 8470 Gistel

Omschrijving

Authentieke herenwoning met tuin

Langs de Stationsstraat, op wandelafstand van de markt van Gistel, treffen we deze uitzonderlijke eigendom aan op een perceel van liefst 630m². Deze karaktervolle dokterswoning werd gebouwd tussen 1919 en 1930 en bulkt van de sfeervolle elementen. Op heden geniet het pand volgende indeling:

In het centrum van Gistel vinden we deze statige dokterswoning terug. Deze woning werd gebouwd tussen 1919 en 1930, maar heeft tot nu toe slechts één eigenaar gehad. Het huis werd steeds goed onderhouden, maar dient gerenoveerd te worden.
De woning geniet van authentieke elementen, hoge plafonds en wordt op heden ingedeeld als volgt:
De imposante inkomhal, een wachtruimte/bureelruimte, de centrale hal met karaktervolle houten trap, de grote leefruimte met openslaande dubbele deuren, een tussenhal, de keukenruimte, de inpandige (ruime) garage en 3 praktijkruimtes aan de achterzijde van de woning met afzonderlijke bergruimte en toilet.
Voor we de eerste verdieping bereiken, vinden we het toilet met technische ruimte terug op het tussenverdiep. De eerste verdieping biedt plaats aan de grote nachthal, 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Verder is de zolderverdieping (61,99m²) opnieuw bereikbaar via de vaste trap. Tot slot geniet de woonst van een prachtige, afgesloten achtertuin met tal van mogelijkheden.

+ Ligging pal in het centrum
+ Kelder +/- 60m²
+ Authentieke elementen en hoge plafonds
+ Zeer veel mogelijkheden
+ Grote tuin

Droomt u van een unieke woning met tuin die u tal van mogelijkheden biedt? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze kantoren!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper