U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Dorpsstraat 21 , 8490 Jabbeke

Omschrijving

Prachtig pand met gemengd gebruik

Dankzij zijn ligging vol in het centrum van Jabbeke, geniet dit pand van een uitstekende zichtbaarheid. Het gebouw wordt ingedeeld in een polyvalent handelsgelijkvloers en een prachtig duplexappartement.
De gelijkvloerse verdieping bestaat momenteel uit een ruime inkom/sas met aparte sanitaire voorziening, een ruime ontvangstruimte, 2 kantoren met glazen wanden, het CV-lokaal, een aparte keuken met sanitair, 2 aparte kantoren met veiligheidsdeur en tot slot de ruime kelderverdieping die toegankelijk is vanuit de keuken. Verder geniet het handelspand nog van een private parking achteraan het gebouw die afgesloten wordt door een poort.
Het duplex-appartement wordt samengesteld uit een gelijkvloerse inkomhal waaruit de vaste trap vertrekt naar verdieping 1. Eens daar aangekomen treffen we een open inkomhal, een unieke leefruimte, de leuke ingerichte keuken, een praktische berging, de badkamer, het apart toilet, 2 slaapkamers en het zonneterras. De 2de verdieping is bereikbaar via de vaste trap en biedt nogmaals plaats aan een bergruimte, een apart toilet, nogmaals 2 slaapkamers en 2 zolderbergingen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper