U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Dorpsstraat 164 , 8460 Oudenburg

Omschrijving

Prachtige recente villa met zwembad en prachtig aangelegde tuin

In het landelijke Ettelgem vinden we deze recente, luxueuze landelijke villa terug. Op een zuid georiënteerd perceel van 1.337m² kunt u de hele dag genieten in de prachtig aangelegde tuin met zwembad en wellness.
Bij het betreden van de woning komt u via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek uit in de karaktervolle woonruimte die wordt samengesteld uit de gezellige zithoek met houtkachel, de grote eetplaats en open leefkeuken die beiden zicht hebben op de prachtige achtertuin. Verder is er op het gelijkvloers nog een praktische berging/wasplaats en een grote inpandige garage (29m²) met automatische sectionaalpoort.
Op het eerste verdiep treffen we de open nachthal, de master bedroom met dressing, de kwalitatief afgewerkte badkamer met ligbad en inloopdouche, 2 ruime slaapkamers, apart toilet en afzonderlijke bergruimte. De grote bergzolder (48m²) is bereikbaar via het zolderluik.

Tot slot geniet deze eigendom van een uniek aangelegde en ingerichte tuin met verwarmd zwembad (12m x 4,50m), overdekt terras met jacuzzi, wellness voorzien van infrarood met sauna en sanitair, afzonderlijke tuinberging, aangelegde terrassen, speeltuin, tuinhuis en dierenhoekje.

+ Kwalitatieve afwerking
+ 34 zonnepanelen
+ Warmtepomp(en)
+ 2 zonneboilers
+ Alarmsysteem
+ Vloerverwarming over de hele woonst
+ Regenput en boorput aanwezig

Staat u te popelen om van deze unieke woonst uw nieuwe thuis te maken? Neem vandaag nog contact op met onze kantoren en plan snel uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper