U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verkocht

Klokkeputtenstraat 2 , 8480 Ichtegem

Omschrijving

Charmante boerderij op uitstekende ligging

In het rustige Eernegem, deelgemeente van Ichtegem, treffen we deze unieke hoeve. Op slechts enkele minuten van alle verbindingswegen richting Torhout-Brugge-Kust geniet men hier van een ideale ligging. De eigendom bestrijkt in totaal 8.244m² en beschikt over verschillende (te renoveren) bijgebouwen.

De hoevewoning werd kloek gebouwd in 1934, werd reeds een eerste keer verbouwd in 1986 waarbij huidige indeling ontstond: Een eerste inkomhal met toegang tot de 1ste slaapkamer, de badkamer en de leefkeuken, aangrenzend een grote charmante leefruimte met houtkachel, een 2e inkomhal met toegang tot de 2e slaapkamer, de woonkamer en tot slot de 2e leefruimte waar de achterkeuken op aansluit. De 1ste verdieping betreft een ruime leefzolder (94m²) die bereikbaar is via de vaste trap vertrekkend vanuit de 2e leefruimte. Verder geniet de hoeve van een prachtig weiland, alsook van een 3-tal stallen, een grote hangar en een garageconstructie die allen te renoveren zijn.

Bent u op zoek naar een landelijke eigendom die U eindeloze mogelijkheden biedt? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor en plan uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper