U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Helaas, dit pand is verhuurd

Vaartstraat 31 , 8470 Gistel

Omschrijving

Prachtig afgewerkte moderne nieuwbouwwoning met tuin

Deze nieuwbouwwoning is gelegen nabij het centrum van Gistel dichtbij alle voorzieningen en op een steenworp van de invalswegen. De woning werd afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en is voorzien van tien zonnepanelen.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met ruimte tot vestiaire en een gastentoilet, een grote, lichtrijke leefruimte met een volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De keuken heeft een groot schuifraam met toegang tot het aangrenzend terras met tuin. Tot slot is er op het gelijkvloers een garage met een berging voorzien. De eerste verdieping wordt ingedeeld met twee slaapkamers en een badkamer ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele lavabo. Op de tweede verdieping bevindt er zich een grote slaapkamer. Deze slaapkamer kan opgesplitst worden in twee slaapkamers. Op deze verdieping is er tevens een zolder aanwezig en is er nog een bergruimte voorzien.

De woning zal nog volledig geschilderd worden. Ook de voortuin en het terras aan de achterzijde van de woning zullen nog aangelegd worden.

Enkele troeven van deze woning:

+ Zeer energiezuinige woning met zonnepanelen
+ Afgewerkt met hoogwaardige materialen
+ Uitstekende ligging

Lijkt deze prachtige afgewerkte woning helemaal iets voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak ter plaatse vast te leggen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Immo Dereeper